Vier jij de aankomende feestdagen met een unieke nieuwjaarsborrel bij De Zwammenberg? We dompelen je graag onder in een oase van Brabantse gastvrijheid en rust, waar de start van het nieuwe jaar samengaat met verrukkelijke hapjes bereid met allerlei lokale producten.

Nieuwjaarsborrel met lokale gerechten bij De Zwammenberg

De Zwammenberg is de ultieme plek om te genieten van smaakvolle hapjes met verse, lokale ingrediënten. Laat je tijdens de nieuwjaarsborrel verrassen met hapjes bereid met eieren van Boerderij de Annahoeve of producten van Duinboeren van de Duingoed stichting. De mogelijkheden zijn écht eindeloos. Waar je ook naar op zoek bent, wij heten je bij de Zwammenberg van harte welkom.

Nieuwjaarsborrel voor alle leeftijden bij De Zwammenberg

Bij De Zwammenberg vieren we graag de aankomende feestdagen met alle leeftijden. Ons grand café-restaurant biedt een gevarieerde menukaart en heeft speciale aandacht voor de kleintjes met een eigen kinderkaart en een uitgestrekte speeltuin bij ons terras. Zo geniet iedereen, van jong tot oud, van een onvergetelijke nieuwjaarsborrel bij De Zwammenberg.

Intieme nieuwjaarsborrel of groots spektakel bij De Zwammenberg

Of je nu een knusse nieuwjaarsborrel plant of de start van het nieuwe jaar uitbundig wil vieren met een groter gezelschap, het personeel van De Zwammenberg staat altijd voor jullie klaar. Ontdek ons à-la-cartemenu voor gezelschappen tot 12 personen en de mogelijkheden van keuzemenu’s voor grotere groepen. De rustgevende omgeving midden in de natuur maken je nieuwjaarsborrel bij De Zwammenberg zeker weten een bijzondere ervaring.

Reserveer jouw unieke nieuwjaarsborrel bij De Zwammenberg

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met Brabantse gastvrijheid en een onvergetelijke nieuwjaarsborrel? Neem dan nu contact op met De Zwammenberg en laat je feestelijk verrassen. Of het nu gaat om een intieme start van het jaar of een bruisend feest met vrienden en collega’s, wij heten je van harte welkom in het!