Vier de feestdagen in stijl bij De Zwammenberg, een toevluchtsoord waar gezelligheid, rust en kwaliteit samenkomen. Dompel jezelf onder in een sfeer van Brabantse gastvrijheid en proef van gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten – een echt feestje voor tijdens de feestdagen.

Uiteten met de feestdagen: proef lokale smaken bij De Zwammenberg

De Zwammenberg is dé plek waar je kunt genieten van heerlijke gerechten met dagverse en lokale producten. Laat je verwennen met gerechten bereid met eieren van Boerderij de Annahoeve en producten van Duinboeren van de Duingoed stichting. En of je nu verlangt naar een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een gezellige borrel, wij heten je op alle momenten van de dag hartelijk welkom.

De feestdagen vieren we het liefst met iedereen

Bij De Zwammenberg vieren we de feestdagen het liefst met alle leeftijden. Ons grand café-restaurant verwelkomt jong en oud met een gevarieerde menukaart. Voor de kleintjes hebben we een speciale kinderkaart en een uitgestrekte speeltuin bij ons terras, zodat ook zij een onvergetelijke tijd kunnen beleven bij de Zwammenberg.

De feestdagen vieren bij de Zwammenberg: intiem, of met een groep 

Of je nu een intiem diner voor twee plant of de feestdagen wil vieren met een groter gezelschap, het personeel van De Zwammenberg staat altijd voor je klaar. Geniet van ons à la carte menu voor gezelschappen tot 12 personen, en ontdek de mogelijkheden van keuzemenu’s voor grotere groepen. Onze rustgevende omgeving midden in de natuur en het gebruikt van verse producten maken je bezoek aan De Zwammenberg zeker weten een bijzondere ervaring.

Reserveer nu jouw tafeltje voor de feestdagen bij de Zwammenberg

Wil jij de feestdagen vieren in Brabantse gastvrijheid? Reserveer dan nu jouw plekje bij De Zwammenberg en laat je verrassen. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een uitbundige groep, wij heten je van harte welkom!