
Feestdiner drie- of viergangen culinair
Te reserveren vanaf 10 personen.
Dit arrangement is de hele maand december én januari te boeken, ook doordeweeks.
Reserveren kan uitsluitend per mail of telefoon: restaurant@dezwammenberg.nl
013 – 515 60 10
Let op: op Eerste Kerstdag zijn wij volledig volgeboekt.

Het Culinairmenu
Ontvangst met een glas bubbels en amuse van het huis
Gebakken ossenworst
Bloemkoolcrème | hazelnoot | chips van aardpeer | groene appel
of
Zalm
Noricrackers | avocadocrème | limoengel | ponzu
**
Oesterzwammensoep of Licht pittige pompoensoep
**
Hert wellington (+3,50)
stoofpeer, aardappelkroketje, spruitjesstamp
of
Roodbaars
Aardpeer | choronsaus | groene erwt | bimi
of
Gnocci
pompoen- spinazie saus met chorizo (vega mogelijk)
of
Langzaam gegaard buikspek
mosterdkaviaar | gepekelde rode ui | spruiten
**
Grand kerstdessert
**
Koffie met friandise na
Inclusief tafelwater, huiswijn, Stella pilsener, frisdranken
Maandag tot en met vrijdag drie gangen: 62,50 / viergangen: 68,50 per persoon
Reserveren kan uitsluitend per mail of telefoon: restaurant@dezwammenberg.nl
013 – 515 60 10