Feestdiner drie- of viergangen culinair

Te reserveren vanaf 10 personen.

Dit arrangement is de hele maand december én januari te boeken, ook doordeweeks.
Reserveren kan uitsluitend per mail of telefoon: restaurant@dezwammenberg.nl 
013 – 515 60 10

Let op: op Eerste Kerstdag zijn wij volledig volgeboekt.

 

Het Culinairmenu

Ontvangst met een glas bubbels en amuse van het huis

Gebakken ossenworst
Bloemkoolcrème | hazelnoot | chips van aardpeer | groene appel

of

Zalm
Noricrackers | avocadocrème |  limoengel | ponzu

**

Oesterzwammensoep of Licht pittige pompoensoep

**

Hert wellington (+3,50)
stoofpeer, aardappelkroketje, spruitjesstamp

of

Roodbaars

Aardpeer | choronsaus | groene erwt | bimi

of

Gnocci

pompoen- spinazie saus met chorizo (vega mogelijk)

of

Langzaam gegaard buikspek

mosterdkaviaar | gepekelde rode ui | spruiten

**

Grand kerstdessert

**

Koffie met friandise na

Inclusief tafelwater, huiswijn, Stella pilsener, frisdranken

 

 Maandag tot en met vrijdag drie gangen: 62,50 / viergangen: 68,50 per persoon

Reserveren kan uitsluitend per mail of telefoon: restaurant@dezwammenberg.nl 
013 – 515 60 10

Boek een overnachting